Kom-op-adem ‘Onderweg met de Psalmen’

Kom-op-adem dag ‘Onderweg met de Psalmen’

zaterdag 23 maart 2024

Wat kun je soms bijkomen van een wandeling! Naar buiten en lekker in beweging. De wind waait je hoofd leeg of zonnestralen strelen je gezicht. Je knapt er helemaal van op! Nog beter wordt het als je in goed gezelschap wandelt.

Wanneer het voorjaar net begonnen is en de natuur begint te bruisen van nieuw leven, gaan we precies dit doen vanuit de Herberg: een dag lang op weg en onderweg in het goede gezelschap van de Psalmen en van anderen. Het is de zaterdag voordat de Stille Week richting Goede Vrijdag en Pasen begint. Wellicht een goede start van die week van inkeer en bezinning.

Tijdens deze dag gaan we op verschillende manieren in gesprek met de Psalmen. We trekken onze wandelschoenen aan en lopen de mooie omgeving rondom de Herberg in. Onderweg slaan we de Bijbel open, lezen we uit de Psalmen en luisteren we naar hun stemmen. Individueel en samen gaan we ook met de Psalmen in gesprek.

Er zal ruimte zijn om stil te worden, te rusten en te genieten. We zullen kijken naar kunstwerken die mensen, geïnspireerd door psalmen, gemaakt hebben. Misschien worden we ook zelf wel creatief! En uiteraard gaan we psalmen zingen, o.a. in de Oude Kerk van Oosterbeek, die we helemaal voor onszelf zullen hebben.

Van harte nodig ik je uit om op D.V. zaterdag 23 maart mee te gaan voor inspirerende ontmoetingen! De dag vindt plaats in en om het Koetshuis van de Herberg en zal duren van 10.00 uur tot ongeveer 17.00 uur (inloop vanaf 9:30 uur).

Kosten: € 65,- (incl. koffie & thee, lunch en rondleiding door de Oude Kerk)
Informatie en aanmelding: bel tijdens het spreekuur naar 026-334 22 25 of vul het formulier in via de knop hieronder of stuur zelf een mail naar komopadem@pdcdeherberg.nl met je naam, adres en telefoonnummer.

Arjen Grobbe, gastenbegeleider

Aanmelden of contact