Herstelprogramma

Het herstelprogramma duurt twee tot zes weken. Je krijgt een eigen begeleider die met je nadenkt over jouw (levens)vragen. Je volgt het gevarieerde dagprogramma, waar inspanning, ontspanning en rust afgewisseld worden. Je kunt genieten van de heerlijke maaltijden, de zorg en de mooie natuur. De Bijbel en het geloof worden op een natuurlijke manier besproken en zijn in het programma verweven. Er is professionele zorg en liefdevolle aandacht.

Kortom, het herstelprogramma biedt allerlei ingrediënten om tot herstel te komen.

De aankomst is altijd op woensdagochtend en het vertrek is op dinsdagochtend.

Je kunt je aanmelden tijdens ons telefonisch spreekuur tussen 9.00 en 10.00 uur of tussen 12.45 en 13.15 uur.  Dit kan van maandag tot en met vrijdag. Tijdens de telefonische aanmelding wordt een eerste inschatting gemaakt of de Herberg een goede plek voor je zou kunnen zijn. Zo ja, dan kan er een afspraak gemaakt worden voor een intakegesprek. Dit intakegesprek vindt plaats in de Herberg en duurt een uur. In dat gesprek vragen we naar je leven en je huidige situatie. En er wordt besproken wat de Herberg voor jou zou kunnen betekenen. Een intake gesprek kost € 60.

De dinsdag na het intakegesprek vergadert de indicatiecommissie. Aan het eind van die middag word je gebeld of je kunt komen en zo ja, wanneer. De kosten bedragen € 525 per week (in 2024).