Individuele retraite2019-01-17T15:53:53+01:00

Individuele retraite

De midweekretraite is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar richting in hun leven en zich daarbij afvragen welke plaats het Evangelie en het geloof hierin kunnen hebben. In deze midweek kun je een ‘pas op de plaats maken’. Even wegtrekken uit het gewone leven voor een periode van bezinning op je levensweg.  Alles kan aan de orde komen: geloof, werk, relaties, vrije tijd, verlangens, teleurstellingen en meer.

In zo’n midweek gaat het vooral om stil worden, God zoeken,  bidden en het lezen van de Bijbel. Dat vindt plaats in een prachtige omgeving waar alle ruimte is om te wandelen en te fietsen.

De retraite is grotendeels een individueel avontuur. Je krijgt een persoonlijke retraitebegeleider met wie je twee keer een gesprek hebt. De maaltijden worden samen met andere gasten genuttigd en je bent welkom bij de gezamenlijke dagopening in de kapel.  Koffie en thee drink je op je eigen kamer.

Maandag is de vaste aankomst dag voor retraite gasten. We ver­wachten je dan om 09.45 uur. Je kunt over je kamer beschikken tot vrijdag 10.00 uur.

Je kunt je aanmelden via het retraiteformulier

Meld je nu aan voor een individuele retraite door het reactieformulier in te vullen.