Herberggast

Piekeren, somber, weinig slapen

Je piekert veel en voelt je somber en kwetsbaar. Je hebt veel te dragen in het leven en bent bang dat de last je te veel wordt. Je bent bang, dat je God kwijt bent, je begrijpt Hem niet en hebt allerlei vragen en twijfels. Je wilt om allerlei redenen even afstand nemen van je thuis- en werksituatie.

Over je grenzen gegaan zijn

Je leven is overvol en je bent over je grenzen gegaan. Ook in je huwelijk en gezin is geven en ontvangen niet meer in balans. Je bent toe aan een langere periode van rust en afstand nemen. Daarnaast wil je je richten op God en je persoonlijk geloof.

Ontzettend moe

Je bent moe van alles en verlangt vooral naar rust. Je hebt een gevuld leven, toch voel je soms een leegte. Je mist iets. Het leven vraagt veel van je en je zoekt een time-out. Je voelt je opgebrand en je wilt graag op krachten komen.

Bijna burn-out

Je bent altijd heel gedreven geweest. Je werkte hard en had voor iedereen belangstelling. Maar nu ben je erg moe en kun je weinig prikkels hebben. Je vindt het moeilijk om interesse op te brengen voor je werk en/of je gezin. Je voelt je opgebrand. Zo ken je jezelf niet.

Het herstelprogramma of retraiteprogramma biedt kansen voor jou om uit de impasse te komen.

Aanmelden als Herberggast

Voor aanmelding en meer informatie kun je van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 10.00 uur en 12.45 – 13.15 uur bellen: 026-334 22 25. Vervolgens wordt er een afspraak gemaakt voor een intakegesprek. In dit gesprek wordt duidelijk of een verblijf in de Herberg zinvol kan zijn en krijg je een indruk van het programma van de Herberg.