Kom-op-adem midweken 2018-03-17T08:27:38+00:00

Kom-op-adem midweken

Speciaal voor ouders van een kind met een ASS beperking

Als je een kind met een ASS-beperking hebt, wordt er veel van je gevraagd. Je zorgt intensief voor je kind(eren), maar je wilt de andere gezinsleden niet uit het oog verliezen. Soms krijg je onbegrip vanuit je omgeving en soms zeggen mensen dat je er zelf schuld aan hebt. Veel mensen begrijpen niet hoe zwaar het is om een kind met autisme te hebben.

Soms begrijpt je partner je niet en zitten jullie niet op 1 lijn. Je wordt er moe en moedeloos van. Je geeft veel aan anderen, maar je zou ook wel eens willen ontvangen. Het leven vraagt veel van je en je bent bang dat je het niet vol zult houden. We hebben voor jou de volgende mogelijkheden.

Speciaal voor jou en andere ouders organiseren we een kom-op-adem-week voor ouders van kinderen met een ASS beperking. We doen dat gelijk met de vakantieweek voor jongeren met ASS, die georganiseerd wordt door de Hervormde Vrouwenbond. Dus als je kind een goede vakantie plek heeft, kun jij ook tot rust komen, meld je aan voor onze kom-op-adem-week voor ouders.

Je zou er wel eens midweek helemaal tussen uit willen om uit te rusten, om te ontspannen en om na te denken over God en over je leven. Kies voor een individuele retraite.

Heb je meer tijd nodig om je accu op te laden, gun jezelf dan een herstelprogramma.

Voor mensen met burn-out klachten

Je hebt een vol en druk leven en je zou wel wat rust en/of nieuwe inspiratie kunnen gebruiken. Je kunt en doet veel, maar soms zou je eens helemaal niets willen. Je wilt voorkomen, dat je in een burn-out terecht komt, als een soort preventie dus. Geef je op voor onze kom-op-adem-week voor mensen met burn-out klachten.

Verlangen in de Psalmen

Je bent misschien altijd wel bezig geweest met God en geloof. Je bent actief geweest in de kerk. Maar nu voel je je uitgeblust en weinig geïnspireerd. Het voelt alsof er niet veel leven meer zit in je geloof. Hoe kom je weer in verbinding met jezelf en met God? Hoe krijg je weer of meer leven in je geloof? Vind herkenning en inspiratie bij de psalmdichters tijdens onze retraitemidweek: wandelen met de Psalmen. Wat zij verwoorden blijkt eerlijk en actueel. Psalmen zingend en overwegend komen we (letterlijk) in beweging. En leren we opnieuw te wandelen met God.

Interesse?

Klik hier om je aan te melden voor een  van onze  kom-op-adem-midweken.