Herstelprogramma

Herstelprogramma

De Herberg biedt een herstelarrangement. Vanaf september 2021 kan dit herstelarrangement gedaan worden voor 2 tot 6 weken. Het programma is hetzelfde, alleen de lengte van het verblijf verschilt. De aankomst dag is altijd op woensdagochtend; de vertrek dag is altijd op dinsdagochtend.

Je hebt een eigen kamer en eigen sanitair. Je volgt het dagprogramma, met o.a. Bijbelkringen, themaochtenden en creatieve activiteiten en je maakt deel uit van onze christelijke gemeenschap. Daarnaast krijg je een professionele pastorale begeleider, met wie je een keer in de week een gesprek hebt.

We houden ons aan de anderhalve meter maatregel en maken optimaal gebruik van onze beide gebouwen. Het is belangrijk dat je goed mobiel bent en kunt traplopen. Voor al onze gasten gelden de maatregelen van het RIVM.

Meer algemene informatie kun je lezen in onze folder.

Aanmeldingsprocedure

Je kunt je aanmelden tijdens ons telefonisch spreekuur tussen 9.00 en 10.00 uur of tussen 12.45 en 13.15 uur.  Dit kan van maandag t/m vrijdag. Tijdens de telefonische aanmelding wordt een eerste inschatting gemaakt of de Herberg een goede plek voor je zou kunnen zijn. Zo ja, dan kan er een afspraak gemaakt worden voor een intakegesprek. Dit intakegesprek vindt plaats in de Herberg en duurt een uur. In dat gesprek vragen we naar je leven en je huidige situatie. En er wordt besproken wat de Herberg voor jou zou kunnen betekenen. Een intake gesprek kost €35, -.

De dinsdag na het intakegesprek vergadert de indicatiecommissie. Aan het eind van die middag word je gebeld of je kunt komen en zo ja, wanneer.

De kosten bedragen per 2021 €455,00 per week.