Kom-op-adem In balans

In balans

Voor mensen met burn-out klachten

Je hebt een vol en druk leven en je zou wel wat rust en/of nieuwe inspiratie kunnen gebruiken. Je kunt en doet veel, maar soms zou je eens helemaal niets willen. Je wilt voorkomen, dat je in een burn-out terecht komt, als een soort preventie dus. Dan is deze midweek waarschijnlijk wat voor jou.

Deze die dagen is er een speciaal aangepast programma. Je hebt een eigen kamer en gebruikt de maaltijden samen met de andere deelnemers. Er zijn verschillende groepsactiviteiten rond het thema balans, waarin ook de Bijbel opengaat en creativiteit een plek krijgt. Ook zullen we naar buiten gaan om tot rust te komen in en te genieten van de prachtige omgeving van de Herberg. Tussendoor zijn er steeds momenten voor jezelf.

Dit jaar werd de Kom-op-adem midweek ‘In balans’ gegeven van woensdag 19 april – vrijdag 21 april 2023 en kostte € 265 euro. Naar verwachting zal deze in april 2024 opnieuw georganiseerd worden. Pro-life vergoedt een deel van de kosten als Herstelprogramma (Herstellingsoord) vanaf de mediumpolis. Heb je belangstelling of wil je informatie? Bel ons tijdens het spreekuur of vul het informatieaanvraag formulier in.

Ik heb het voorrecht gehad om te kunnen deelnemen aan de eerste ‘Kom op adem’ mid-week. Op adem ben ik zeker gekomen! Met hartelijke dank aan de 3 fantastische ‘begeleiders’! Wat een liefde, vreugde en toewijding ging er van hen uit. Bovenal dank aan de HEERE; “Ik zal er zijn, hoe dan ook, Ik zal er zijn”. Ook deze week was Hij er, in een studie, in de schaduw, in het zonlicht, in een lach en een traan. Door alles heen heb ik weer nieuwe inzichten gekregen en is mijn vertrouwen weer gegroeid in Hem Die was en is en komt. Dag aan dag draagt – en wat is dat fijn als je opgebrand bent, gedragen worden – Hij ons, die God is ons Heil.

J.H.