Kom-op-adem In balans2021-02-05T09:45:37+01:00

Kom-op-adem In balans

De kom-op-adem-midweek ‘In Balans’ is bedoeld voor mensen die bij zichzelf burn-out klachten herkennen: je bent moe en eerder geïrriteerd, je kunt geen prikkels meer verdragen. Je vindt het moeilijk om interesse op te brengen voor je werk en/of je gezin, terwijl je voorheen altijd zo betrokken was en veel investeerde.

In deze midweek is er een speciaal aangepast programma; je gebruikt samen met de andere kom-op-adem gasten de maaltijden; na het ontbijt beginnen we met elkaar de dag in de kapel. Er is veel gelegenheid om tot rust te komen, om te bewegen in de prachtige natuur en om na te denken over Bijbelse onderwerpen en onderwerpen die te maken hebben met de balans in je leven. Je krijgt een eigen mooie, maar sobere kamer in het Koetshuis.

In 2021 wordt helaas geen Kom-op-adem midweek in Balans gegeven.

Ik heb het voorrecht gehad om te kunnen deelnemen aan de eerste ‘Kom op adem’ mid-week. Op adem ben ik zeker gekomen! Met hartelijke dank aan de 3 fantastische ‘begeleiders’! Wat een liefde, vreugde en toewijding ging er van hen uit. Bovenal dank aan de HEERE; “Ik zal er zijn, hoe dan ook, Ik zal er zijn”. Ook deze week was Hij er, in een studie, in de schaduw, in het zonlicht, in een lach en een traan. Door alles heen heb ik weer nieuwe inzichten gekregen en is mijn vertrouwen weer gegroeid in Hem Die was en is en komt. Dag aan dag draagt – en wat is dat fijn als je opgebrand bent, gedragen worden – Hij ons, die God is ons Heil.

J.H.