Projecten

Vind je het fijn om te weten wat er met je geld wordt gedaan? Ga je met je kring ergens voor sparen en wil je dat graag concreet maken? Zoek je naar een goed doel voor je diaconale actie? Hieronder vind je mogelijkheden. Is er niet iets voor je bij, neem dan contact met ons op.

Sponsor het verblijf van een gast

Om het verblijf voor een gast betaalbaar te houden, worden niet de volledige kosten in rekening gebracht. De minimum eigen bijdrage voor een gast is in 2023 € 980 euro voor twee weken. De werkelijke kosten zijn het dubbele daarvan. Voor ongeveer € 70,00 sponsor je één dag verblijf voor een gast.

Graag zien wij je (bestemmings)giften tegemoet op onze bankrekening NL58 RABO 0302 2633 30 ten name van Stichting De Pietersberg.

Wil je de postcode en huisnummer vermelden als je een gift overmaakt aan Stichting De Pietersberg. Deze informatie krijgen wij namelijk niet meer van de bank. Voor de administratieve afhandeling is het nodig dat wij meer gegevens van de giftgever ontvangen dan alleen een naam.

De laatste jaren hebben kamers en een deel van het sanitair een opknapbeurt gehad. In 2023 willen we graag in ieder geval twee douches aanpakken. Wilt u helpen, zodat onze gasten kunnen genieten van een warme douche en frisse badkamer?
Je (bestemmings)gift kun je overmaken op bankrekening NL58 RABO 0302 2633 30 ten name van Stichting De Pietersberg. Heel hartelijk dank.