Kom-op-adem ‘Leven met verlies’2019-02-25T19:13:43+02:00

Kom-op-adem ‘Leven met verlies’

Leven met Verlies

(voor mensen die een dierbare verloren hebben)

De kom-op-adem midweek ‘Leven met verlies’ is voor die mensen die iemand verloren hebben. Je voelt een leegte en vraagt je af waar God is in dit grote verdriet. Je herkent gevoelens van verdriet, machteloosheid, boosheid en angst. Je vraagt je af hoe je je leven zonder hem/haar moet vormgeven. Je wilt hier samen met God, samen met anderen die dit herkennen en alleen over nadenken in een prachtige omgeving.

In deze midweek is er een speciaal aangepast programma. Je gebruikt samen met de andere kom-op-adem gasten de maaltijden. Na het ontbijt beginnen we met elkaar de dag in de kapel. Er is veel gelegenheid om tot rust te komen, om te bewegen in de prachtige natuur en om na te denken over Bijbelse onderwerpen die te maken hebben met verlies in je leven. Je krijgt een eigen mooie, maar sobere kamer in het Koetshuis.

De kom-op-adem midweek ‘Leven met Verlies’ is van woensdag 20 tot vrijdag 22 november 2019 en kost €240,00. Pro Life vergoedt deze kom-op-adem midweek als Herstelprogramma (Herstellingsoord). Heb je belangstelling of wil je informatie? Bel ons tijdens het spreekuur of vul het informatieaanvraag formulier in.