Zaalverhuur

Koetshuis

Op zoek naar een bijzondere locatie voor een  vergadering of uitje met bijvoorbeeld de  kerkenraad, vrouwengroep of kring?

Dan is het Koetshuis de geschikte locatie voor deze activiteit. Wij beschikken over een ruimte die geschikt is voor groepen van 10 -70 personen.

In verband met maatregelen rond het coronavirus, gebruiken we het Koetshuis voor onze gasten. Het is tot 31-12-2021 niet mogelijk de zalen in het Koetshuis te huren.

   

  • Wij informeren jullie graag over het werk van de Herberg en hebben tevens mogelijkheden om diverse onderwerpen met betrekking tot het thema pastoraat aan de orde te stellen.
  • Er kan gebruik worden gemaakt van faciliteiten voor koffie/thee, lunch of diner. Deze maaltijden worden aangeboden in buffetvorm en kunnen variëren van een broodjesbuffet tot een warm/koud buffet.
  • Zaalhuur is mogelijk van maandag t/m zaterdag, van 9.00 – 21.30 uur.
  • In en rond Oosterbeek is genoeg te doen. Naast een bezoek aan ons Koetshuis is een bezoek aan bijvoorbeeld de Oude kerk, het Airborne museum of kasteel Doorwerth een mogelijkheid. Ook leent de omgeving zich voor het maken van een prachtige wandeling of fietstocht.
  • Uiteraard is het mogelijk om een eigen programma samen te stellen.
Voor meer informatie of een prijsopgave kunt u mailen naar koetshuis@pdcdeherberg.nl.