Vakantie vrijwilliger2018-08-17T14:35:56+02:00

Vakantie vrijwilliger

Een leuke vakantie. Dat wil iedereen wel. Wil je ook wel eens wat anders dan een ski- of strandvakantie. Misschien ben jij wel iemand die een keer wat nuttigs wil doen in z’n vrije tijd. Als dat zo is, dan ben jij degene die wij zoeken!

Wat bieden we?
Wij bieden je een werkvakantie van 2 weken of langer aan die waardevol is voor jou én voor de ander. Je doet onder meer huishoudelijk werk, receptiewerk en verzorgt de broodmaaltijden. Dit werk gebeurt in teamverband.
Naast je 36-urige werkweek heb je nog tijd genoeg om vakantie te vieren: lekker winkelen in Arnhem of de mooie omgeving verkennen. ‘s Avonds kun je op je kamer je eigen dingen doen of je kunt je andere collega’s ontmoeten in de algemene huiskamer. Je reiskosten worden vergoed en voor het eten en je slaapplaats in het nabij gelegen Koetshuis wordt gezorgd.
Een maatschappelijke stage behoort in de zomerperiode ook tot de mogelijkheden.
See you @ Herberg!
Meer informatie
Ben jij flexibel, wil jij nieuwe mensen ontmoeten en ben je 15 jaar of ouder? Neem dan contact op met de Herberg en vraag naar Caroline Eisma of Rein van der Knijff (coördinatoren vrijwilligerswerk). tel. 026-334 22 25 of e-mail: vrijwilligerswerk@pdcdeherberg.nl .