Najaarsconcert 9 november 2024

Op zaterdag 9 november bent u van harte welkom voor het najaarsarrangement van Pastoraal Diaconaal Centrum de Herberg, bestaande uit een wandeling en/of een concert.

We gaan een bezoek brengen aan Park Rosendael en daar een wandeling maken. Tussen de hooggelegen Veluwe en het laaggelegen IJsseldal liggen kasteel Rosendael en het bekende park Rosendael met de Bedriegertjes, schelpengalerij, theekoepel, vijvers en fonteinen.

We ontvangen u graag met een kopje koffie of thee rond 10.30uur.

Het middagprogramma biedt een concert in het Koetshuis door 'Vierklank' met Leander van der Steen (piano), Tjitske van Eckeveld (viool), Aart van Zetten (fluit, viool) en Willemieke Heij (cello). Het concert begint om 14.30 uur. Ontvangst met koffie vanaf 14.00 uur.

Kosten:

  • volledig arrangement met lunchpakket en toegang tot Park Rosendael is € 47,50; wanneer u een Museumjaarkaart bij het park kunt laten zien krijgt u € 10,- korting
  • alleen het concert € 17,50

Aanmelden: bij voorkeur via e-mail concerten@pdcdeherberg.nl of telefonisch (op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur) 026-3342225.

Opbrengst: de musici verlenen belangeloos hun medewerking; de netto-opbrengsten van deze dag komen volledig ten goede aan Pastoraal Diaconaal Centrum de Herberg.

Plaats: het Koetshuis van Pastoraal Diaconaal Centrum de Herberg, Pietersbergseweg 19, 6862 BT Oosterbeek.