Concerten 2018-05-15T07:41:38+00:00

Concerten

Midzomerconcertarrangement

Op zaterdag 7 juli a.s. is er een Midzomerconcertarrangement in het Pastoraal Diaconaal Centrum de Herberg.
Dit arrangement komt in de plaats van het voorjaarsconcertarrangement dat gepland stond voor zaterdag 17 maart j.l., maar toen niet door kon gaan vanwege de brand, waarbij het Koetshuis dusdanige schade opliep dat het voorjaarsarrangement moest worden afgeblazen.

Wandeling naar en bezoek aan de Oude Kerk van Oosterbeek
We beginnen de dag met een wandeling vanuit De Herberg. We wandelen naar het landgoed DUNO en bezoeken nabij de oude kerk de pastorie tuin. De wandeling is ca. 8 km.
We ontvangen u graag vanaf 10.30 uur in Het Koetshuis met een kopje koffie of thee. Om 11.00 uur vetrekken we, voorzien van een door De Herberg verzorgd lunchpakket, voor deze mooie wandeling.

Concert
In de middag is er een midzomerconcert met Marjolein de Wit – fluit, Robert Cekov – viool en Wouter Harbers – piano. Zij trakteren u in een sfeervol (licht-) klassiek concert, op prachtige muziek van onder meer Saint-Saëns, Schubert, Massenet, Fauré, Bach, Beethoven, Dvorak en Chopin, waarbij het een feest van herkenning zal zijn. Alle stukken worden door henzelf op een zeer persoonlijke en ongedwongen manier toegelicht. Zodoende zal het een toegankelijk, ongedwongen concert zijn op hoog muzikaal niveau.
Het concert begint om 14.30 uur. Ontvangst met koffie vanaf 14.00 uur.

Kosten
Volledig arrangement: € 25,00
Alleen concert: € 15,00

Aanmelden
Aanmelding bij voorkeur via e-mail: concerten@pdcdeherberg.nl of telefonisch (op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur): 026-3342225.

Opbrengsten
De musici verlenen belangeloos hun medewerking; de netto-opbrengsten van deze dag komen volledig ten goede aan Pastoraal Diaconaal Centrum de Herberg.

Plaats
Het Koetshuis van Pastoraal Diaconaal Centrum de Herberg, Pietersbergseweg 19, 6862 BT Oosterbeek.