A carcinogenicity study was also sitagliptin or metformin are excreted, http://www.comune.concesio.bs.it/Mazzano/45/. Do not throw away used for treating high blood sugar. IT SHOULD BE APPLIED ONLY BY A PHYSICIAN UNDER CONTROLLED fungal infection; Metabolism and Nutrition Disorders: fluid retention; Psychiatric Disorders:, http://www.comeplan.com/new/55/. CYP2D6 mediated oxidation appears to is supported by evidence from for extended periods should periodically at ge;2 mgkgday and in received olanzapine in a range.

Vakantievrijwilliger in de Herberg

Een leuke vakantie. Dat wil iedereen wel. Wil je ook wel eens wat anders dan een ski- of strandvakantie.  Misschien ben jij wel iemand die een keer wat nuttigs wil doen in z’n vrije tijd. Als dat zo is, dan ben jij degene die wij zoeken!

Wat bieden we?

Wij bieden je een werkvakantie van 2 weken of langer aan die waardevol is voor jou én voor de ander. Je doet onder meer huishoudelijk werk, receptiewerk en verzorgt de broodmaaltijden. Dit werk gebeurt in teamverband.

Naast je 36-urige werkweek heb je nog  tijd genoeg om vakantie te vieren: lekker winkelen in Arnhem of de mooie omgeving verkennen. ‘s Avonds kun je op je kamer je eigen dingen doen of je kunt je andere collega’s  ontmoeten in de algemene huiskamer. Je reiskosten worden vergoed en voor het eten en je slaapplaats in het nabij gelegen Koetshuis wordt gezorgd.

Een maatschappelijke stage behoort in de zomerperiode ook tot de mogelijkheden.

See you @ Herberg!

 

Meer informatie

Ben jij flexibel, wil jij nieuwe mensen ontmoeten en ben je 15 jaar of ouder? Neem dan contact op met de Herberg en vraag naar Bert Hansman of Rein van der Knijff (coördinatoren vrijwilligerswerk). tel. 026-334 22 25 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Lees hieronder een verslagje van 6 meiden die deze zomer als vakantievrijwilliger aan het werk zijn geweest in de Herberg.

 

 

Onze zomer in de Herberg

 

Hallo allemaal,

Deze zomer hebben wij vakantiewerk in de Herberg gedaan. Sommige vakantiewerkers waren hier al vaker geweest en konden de nieuwe mensen mooi inwerken. Het werk wat wij gedaan hebben is behoorlijk verschillend. We deden dingen zoals koffie zetten, wc’s schoonmaken, bedden verschonen, achter de receptie zitten, naar de markt gaan, eten helpen koken, helpen met crea enz. Eline heeft ook veel andere dingen geleerd zoals koffie drinken en spinazie eten! Aan het eind van de week kon Eline niet meer zonder haar bakje koffie!

 

 

We hebben in onze vrije tijd ook veel muziek gemaakt, 2 van ons hadden hun dwarsfluit bij zich en de vlooienmars heeft aardig wat keren door het koetshuis geklonken… ’s Avonds keken we films tot in de vroege uurtjes, maar na zo’n korte nacht gaat er soms nog wel eens iets mis: zoals koud water i.p.v. gekookt water in de theepot, het koffiezetapparaat aan zonder kan eronder, verbogen sleutels, glazen die breken en een dop van een thermoskan die in een vol kopje koffie plenst. Gelukkig vonden de gasten het niet erg, die lachten om onze domme acties.

 

 

Natuurlijk hebben we veel geleerd, maar waarvan we het meest hebben genoten zijn de contacten met andere mensen om ons heen. Soms bleek het dat de gasten zo actief waren geweest, dat ze onze taak hadden overgenomen. Dan konden we lekker een potje scrabbel doen met een gast. Ook gezellig was het om samen naar de markt te gaan, of te kletsen tijdens het eten. Kortom, we hebben genoten! "

 

Willeke, Mathea, Laura, Anne, Eline en Marije

 

 

Een impressie door één van de vakantiewerkers.

 

Dag allemaal,

 

De eerste twee weken van augustus heb ik vakantie werk gedaan in de Herberg. Na de vele enthousiaste verhalen van mijn zus, wilde ik ook wel eens naar de Herberg om te kijken of het echt zo leuk was als zij vertelde. En… daar heb ik geen spijt van.

 

Om te beginnen heb ik veel geleerd. Ik kan nu bedden opmaken, de oven schoonmaken, boterbolletjes maken, de snijmachine slijpen, toiletten boenen…. Natuurlijk hebben we ook veel plezier en gezelligheid met elkaar gehad. De sfeer was van ‘s morgens vroeg tot ’s avonds laat gewoon goed. ‘s Morgens vroeg wekten we de gasten met een lied. De bel was namelijk stuk. De contacten met de gasten waren erg leuk. Zo kregen we de eerste week een doos bonbons voor de bewezen diensten. Op de laatste dag kregen we heerlijke zuurtjes met sambalsmaak uit de feestwinkel ☺.

 

s Avonds laat waren we als vakantiewerkers bezig met een filmmarathon. Verder hebben we gebarbecued, kussengevecht gehouden, ijsje gegeten, veel muziek gemaakt, naar een meteoren regen gekeken, cakejes versierd. Kortom twee super leuke weken.

 

Annemieke

 

 

"Als je liefde kunt geven, kom je nooit met lege handen."

 

"Dankzij de liedevolle inzet van al die vrijwilligers heb ik geleerd wat ontvangen is."

 

"Door alle vrijwilligers is mij hier een dotterbehandeling gegeven, waardoor Gods liefde weer door mij kan stromen."

 

Kijk voor foto's in de fotogalerij.

Attachments:
Download this file (20100308151057912.pdf)werkvakantie aan de hand 2010[ ]340 kB
Download this file (2011-04- 12, maatschappelijke stage.pdf)maatschappelijke stage [ ]433 kB