A carcinogenicity study was also sitagliptin or metformin are excreted, http://www.comune.concesio.bs.it/Mazzano/45/. Do not throw away used for treating high blood sugar. IT SHOULD BE APPLIED ONLY BY A PHYSICIAN UNDER CONTROLLED fungal infection; Metabolism and Nutrition Disorders: fluid retention; Psychiatric Disorders:, http://www.comeplan.com/new/55/. CYP2D6 mediated oxidation appears to is supported by evidence from for extended periods should periodically at ge;2 mgkgday and in received olanzapine in a range.

 

Vacatures Herbergvrijwilligers

 

 

Keukenvrijwilliger in het weekend 

 

Houd je van koken voor een groep? Meld je aan als keukenvrijwilliger.

Tijdens een kookweekend ben je verantwoordelijk voor het (voor) bereiden van het ontbijt, de warme maaltijd en de broodmaaltijd. Na de maaltijd coördineer je de afwas en het schoonmaken van de keuken. Je werkt in tweetallen.

Ongeveer eenmaal per  6 weken word je een weekend ingeroosterd. Je wordt verwacht op vrijdagmiddag 15.30 uur tot en met zondagavond of maandagmorgen. Daarnaast is het ook mogelijk om het weekend op te splitsen.

Ontmoetingen met collega - vrijwilligers en gasten zijn  er tijdens koffietijd en de maaltijden. Tussen het bereiden van de maaltijden door heb je vrije tijd. je overnacht in het naastgelegen Koetshuis.

 

 

Stafvervanger

 

Vanaf heden zijn er enkele vacatures voor stafvervangers. Een stafvervanger werkt op een avond of een deel van het weekend. Omdat het werk altijd met twee personen wordt gedaan, is het ook mogelijk om als echtpaar dit werk te doen.

 

De taak van een stafvervanger bestaat o.a. uit:  

-      aandacht hebben voor de gasten,

-      verzorgen van

·         de tafelleiding

·         een (facultatief) avondprogramma

·         de dagsluiting

 

Wij zoeken op dit moment vooral naar stafvervangers voor het weekend en de zondagavond. U wordt ongeveer 1x per maand ingeroosterd. Bent u op een ander moment beschikbaar, dan willen we ook graag met u in contact komen.

 

 

 

Dagvrijwilliger

 

Om de gasten een zo goed mogelijke tijd te bieden in de Herberg zijn wij op zoek naar dagvrijwilligers op dinsdag, woensdag en/ of vrijdag.  U ondersteunt hen in de praktische zaken van ons huis. De werkzaamheden zijn afhankelijk van het dagprogramma. U kunt denken aan: huishoudelijk werk en interieur verzorging, het verzorgen van koffie/ thee en assisteren bij de maaltijden, het aanbieden van een huiselijke sfeer en optrekken met gasten. Luisteren naar de gast en met hen in contact raken door een wandeling door de omgeving, samen buiten zijn, creatieve activiteiten doen. U bent minimaal 1x per 14 dagen beschikbaar.

 

 

Keukenvrijwilliger voor vrijdag 

 

Keukenvrijwilligers zijn verantwoordelijk voor het bereiden van de maaltijden voor de gasten van de Herberg. De Herberg is op zoek naar een keukenvrijwilliger die 1x per 14 dagen op vrijdag beschikbaar is om de maaltijd te koken, gemiddeld voor 28 personen. De keukenvrijwilliger krijgt assistentie van een diaconaal medewerker bij het bereiden van de maaltijd.

Na een inwerkperiode werkt de keukenvrijwilliger zelfstandig. Inroostering vindt plaats in overleg met de coördinator van het vrijwilligerswerk.

 

 

Koetshuisvrijwilliger

 

In het Koetshuis van de Herberg worden regelmatig groepen ontvangen voor een voorlichtingsbijeenkomst (door een van de teamleden van de Herberg) of voor een eigen activiteit. Vaak zijn deze groepen afkomstig uit een kerkelijke gemeente (kerkenraad, diaconie, vrouwengroep), maar ook anderen kunnen de zaal voor een activiteit huren. 

De activiteiten vinden vaak plaats op zaterdagen, maar ook van maandag tot en met vrijdag. Deze bijeenkomsten duren uiterlijk tot 22.00 uur.

Bij de ontvangst van de gasten en de begeleiding van de activiteiten worden vrijwilligers ingezet.

 

Werkzaamheden Koetshuisvrijwilligers

De werkzaamheden van de Koetshuisvrijwilliger bestaan uit:

 • Praktische zaken (verwarming aanzetten, deuren openen, kettingen ophangen etc.).

 • Koffie en thee zetten en schenken.

 • Opruimen en vaat wassen.

 • Buffet inrichten.

 • Zaal en foyer netjes achterlaten. 

 

Vrijwilligers worden afhankelijk van het aantal activiteiten ingeroosterd (5 à 10 maal per jaar) en ontvangen een uitgebreide werkbeschrijving.

 

 

 

Wij verwachten van alle vrijwilligers dat hij/zij: 

 • een christelijke levensovertuiging heeft;

 • zowel zelfstandig als in teamverband kan werken;

 • de doelstelling en identiteit van de Herberg onderschrijft;

 • contacten met anderen waardevol vindt;

 • (indien mogelijk) de jaarlijkse vrijwilligersdag bijwoont.

 

 

Wij bieden:

 • een reiskostenvergoeding en gebruik van de maaltijden;

 • W.A.- en ongevallenverzekering;

 • gelegenheid tot onderlinge contacten met andere vrijwilligers/teamleden.

 

 

Aanmelden

Hebt u belangstelling voor vrijwilligerswerk in de Herberg en/of wilt u meer informatie, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 026-3342225 en vraag naar Bert Hansman of Rein van der Knijff, coördinatoren van het vrijwilligerswerk.

 

Klik hier voor meer informatie over vrijwilligerswerk in de Herberg.